Jogi nyilatkozat:

A “Rodosz és Kos sziget szállásértékelés” oldal ( továbbiakban “szállásértékelő” ) az itt megjelenő véleményektől, esetlegesen a jó hírnevet sértő leírásoktól teljes mértékben elzárkózik. Az oldalon megjelenő kritikák, vélemények a Hozzászólók szubjektív véleményét tükrözik, amik valóságtartalmát az oldal nem tudja semmiféleképp ellenőrizni. Mivel mindenkit megillet a Magyar Köztársaság Alkotmánya alapján a szabad véleménynyilvánítás joga, ezért ezeket a kommenteket ez alapján tesszük közzé. Mivel a Hozzászólók nem ellenőrzött felhasználónak számítanak, ezért a megjelenő vélemények valóságtartalma is ellenőrizhetetlen. Ebből eredően, a “szállásértékelő” oldal semmiféle felelősséget nem vállal az itt megjelent leírásokért.

Amennyiben a lap valamelyik hozzászólásával nem ért egyet, kérem hogy jelezze és ez a legrövidebb időn belül el lesz távolítva.

A szabad véleménynyilvánításhoz való jog

Etikai kódex

Moderációs alapelvek:

A hozzászólások a beküldéstől számítva 1-2 napon belül megjelennek a lapon, utólagos moderálás után. A vulgáris, mások személyiségi jogait sértő és a hatályos törvényekbe ütköző hozzászólások rögtön törlésre kerülnek. Azok a kommentek amik megfelelnek a fentieknek, azokat változtatás nélkül közzétesszük, hozzátéve, hogy a tartalmuk nem a “szállásértékelő” oldal véleményét fejezik ki.

Az oldalon elhelyezett kommentek a Hozzászólók szubjektív véleményét tükrözik, nem a “szállásértékelő” oldal álláspontját. Amennyiben a tudomásunkra jut olyan hozzászólás, ami a hatályos jogszabályokkal ellentétes vagy harmadik személlyel kapcsolatban sértő kijelentéseket tartalmaz, azt eltávolítjuk a weblapról.

E-mail: szallasertekeles@citromail.hu