Mivel pár esetben előfordult, hogy nem sikerült elküldeni a hozzászólást, ezért készítettem egy kis fényképes segítséget. A rendszer tesztelve van, tehát biztos, hogy jól működik és amennyiben a “CAPTCHA” kód helyesen van beírva, a komment bekerül a várakozó listába. Az, hogy Te még látod, semmit nem jelent, mert a böngésződ tárolja a sütiket és emiatt látszódik még a gépeden. Ha pl. egy másik böngészővel is megnézed az adott oldalt, akkor már nem fog látszódni a hozzászólásod ;) . Illetve, ha egy másik gépen megnézed, akkor sem fog látszódni…tehát más sem látja és én is csak akkor látom, amikor az adminban megnézem.

Ha a következő mondat megjelenik a hozzászólásod felett, akkor már biztos nincs gond ;)

“A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik.” Lásd az alul levő képen…

Megjegyezném, hogy a  “Vendégkönyv” és a “Ha nincs a lapon” oldalak esetében a fenti “A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik.” mondat nem jelenik meg, de ettől függetlenül a hozzászólás bekerül a rendszerbe. Ez a mondat, csak a szállások hozzászólásánál fog megjelenni, miután elküldted a kommentet.Remélem, hogy tudtam vele segíteni és sikerülni fog Mindenkinek a hozzászólás megírása.

Még két tipp:

-esetleg érdemes szövegszerkesztőben megírni a hozzászólást és onnan bemásolni.

-vagy a komment dobozában a jobb egérgombra kattintva és itt a lenyíló menüben a minden kijelölését kiválasztani és a “Ctrl” és “c” gomb együttes használatával kijelölni a hozzászólást itt a szövegmezőben, mielőtt elküldenéd. Ugyanis, ha mégis valami miatt nem megy el, akkor a “Ctrl” és “v” gomb-al ismét be lehet illeszteni a hozzászólást.

Üdv: Ian ;)