20 aug 11

Web:

Térkép:

Kategória: Lefkos
Hivatkozás: Az oldal linkje



1 hozzászólás.

  • Pontikos szerint:

    Csendes, nyugodt fekvésű apartman, a Potali öböltől kb. 200 m-re, Lefkos központi részétől 15-20 perc sétára. A “főút” mellett áll, de beljebb az úttól, a karcsú forgalom miatt ez nem zavaró. Mellette egy taverna, nagyon halk zenével, nem is érzékelhető.
    Az emeleti stúdió ill. apartman tengerre néz, hatalmas erkéllyel, a földszinti három stúdióból is látni picit a tengert. A ház mögött óriási hegyek, gyönyörű fekvésű. A nap kb. reggel 9-től süti, délutánra kellemes, árnyékos, hűs. A háziak ott élnek, csak görögül beszélnek, és nekünk nem voltak se szimpatikusak, se kedvesek, se segítőkészek. Sebaj.
    A szobák teljesen alapfelszereltségűek, aki nagyobb főzőcskét akar, készüljön rá. 1 vízforraló, 1 lábos, 1 kis serpenyő, létszámnak megfelelő tányér, evőeszköz, pohár, csésze és 1-1 dugóhúzó, konzervnyitó. Adnak fejenként 2 törölközőt, van ágyneműhuzat, konyharuha, wc papír is.
    Amivel a földszintre biztosan készülni kell (a fönti részt nem tudom): szárítókötél, csipesz – de a kötél is csak székekhez rögzíthető, mert nincs más lehetőség. :) A konyhai szemetes icipici, így javaslom a szemeteszsákot, hogy naponta tudja mindenki magának cserélni.
    A fürdő kicsit lelakott, az olvasólámpák olvasásra nem alkalmasak, mennyezeti lámpa nincs, több helyen kiégett izzók, és nem cserélik. A hűtők elég ramaty állapotban vannak (két szobát láttam), vastagon lejegesedve, nem csukódó ajtókkal, és őrületes hanggal. Ezek csak bosszantó kis apróságok, simán meg lehet lenni velük, csak azért írom, hogy a puccra számítók ne csalódjanak! Szúnyogháló nincs – bár nálunk szúnyog sem volt. :)
    1 percnyire a háztól egy apró szupermarket, 5 percnyire egy másik. A menetrendszerinti busz a ház előtt kérésre megáll.
    Én összességében (sok másik szállást látva) maximálisan elégedett voltam, a (számomra) átlagos görög stúdió szintjét hozza remek elhelyezkedéssel. Annak ajánlom a Coralit, aki a csöndes pihenést keresi, és fogékony a természet csodáira is.




Vélemény?

*