3 júl 12

Web: Summer Village Hotel

Térkép: Google Maps

Kategória: Marmari
Hivatkozás: Az oldal linkje



1 hozzászólás.

  • thomasson01 szerint:

    A Summer Village hotel Marmari csendesebb részén fekszik,szemben vele a Nina hotel, a közelben két autó kölcsönző illetve egy étterem van 50méteren belül.A tenger kb. 600m. a buszmegálló kb. 100 méterre van,ugyan mi soha nem mentünk busszal mert végig béreltünk egy motort de azt tudom,hogy 2euró volt a jegy Kos városig. A hotel szinvonala szerintem megfele a 3 csillagnak,van egy főépület a recepcióval és az étteremmel közvetlenül mellette egy kis bolt és az étterem bárja ahová az utcáról is belehet térni idegeneknek is,a bár mögött van az úszómedence ami nagyméretű és a legnagyobb mélysége 3,60m. Hátul helyezkednek el a szobák egy emeletes kis épületek mindegyik rendelkezik balkonnal,(egy része kilátással a medencére) zuhanyzós fürdőszobával,szekrényekkel és van tv,illetve hűtő is,a szobákat mindennap takarították,cserélték a törülközőt szóval ezzel semmi gond nem volt. All inkluzív ellátás van a hotelben ami azt jelenti hogy 3-szor van étkezés plusz délutánonként uzsonna is van,a helyi sör,bor,ouzo és az üdítőitalok 11-től 22:30-ig ingyen van. Az ételek elég egyszerüek de ehetőek,a reggeli mindig ugyanaz a főétkezések variálva ugyan de ismétlődnek. A hotel családi vállalkozásban fut a tulaj(ő ott van non-stop) és a felesége csinálja,ha bármi probléma van segítőkész!
    A medencénél ingyen használhatóak a napágyak viszont a klíma 5eur/nap a széf 10eur.
    Szúnyogok vannak erre érdemes készülni.
    A tenger Marmariban nagyon szép,de mi inkább a város fő strandjára jártunk ha ott maradtunk éppen, 5euró volt két ágy,de messzebb volt ahol olcsóbb.
    Ha vásároltunk akkor a konstantinos nevű supermarketbe jártunk,ami megtalálható Marmariban és a szomszéd város Tigakiban is nagy választékkal és jó árakkal.
    Összességében mondhatom hogy a hotel rendben van mi jól éeztük magunkat a nyaralás alatt,szívesen mennénk ide vissza!




Vélemény?

*