8 szept 11

Web: Cosmopolitan hotel

Térkép: Google Maps

Kategória: Kos város
Hivatkozás: Az oldal linkje



1 hozzászólás.

  • Brygy szerint:

    Kos várostól kb. 15 percnyi gyaloglásra van a szállás. A szembe lévő Atlanitis hotelen keresztül lehet lejutni a partra ami kb. 5 perc gyalog.
    A szálloda régi stílusú régi bútorokkal van felszerelve, de nagyon tiszta, 2 naponta cserélik a törölközőket, de minden nap takarítják a szobákat.
    Az ágyak nem túl kényelmesek vagyis nekünk elég kemények voltak.
    Van légkondicionáló a szobában de csak térítés ellenében lehet megkapni a távirányítót ha jól tudom 5 euro/nap.
    A szállodába van bár meg egy nagy társalgó ahol ingyen wifi lehetőség van.
    Van egy gyerek medence és egy felnőtt medence ami folyamatosan mélyül legalacsonyabb része 150 cm a legmélyebb eddig 320 cm, elég gyorsan mélyül, de ezt is folyamatosan tisztítják, itt a medence mellett van napágy és napernyő ami ingyen használható.
    A svédasztalos reggeliről:
    Minden nap friss kenyér és zsemle (fehér, rozsos) volt, két féle mini vaj volt, paradicsom, uborka, egy fajta felvágott ( sonka féle), főtt tojás, sajt, 4 fajta mini lekvár, mini méz, friss dinnye, sütemény féle ( kinézettre kalács de ízre inkább piskóta ), gabonapehely, tej, kávépor, te filter teának (de citromlé nincs), narancslé, almalé, grapefruitlé (de nem olyan ízű mint az itthoni, 7 nap alatt meg lehet szokni).
    A közelbe sok étterem van és sok autó, motor kölcsönző. A hotellal szemben van egy közért de a legolcsóbb kb 5 perc sétára van kos város felé Konstantinos bolt, a matracok is olcsóbbak, mint az utcai butikokban.
    A környék elég ingerszegény, este nincs túl nagy élet azért inkább érdemes Kos városba bemenni.
    A szálloda előtt van buszmegálló, és a hallban ki van írva a menetrend.
    Huh hirtelen ennyi jutott eszembe! Remélem ez segítség aki ide szeretne menni.




Vélemény?

*