22 márc 10

Web: Sergios Apartments

Google Maps: Sergios Apartments

Kategória: Stegna
Hivatkozás: Az oldal linkje



2 hozzászólás.

  • szkati szerint:

    Ez egy szuper apartmanház. Közvetlenül tenger mellett, nagy erkélyekkel, kényelmes ággyal és konyhával. Mindenkinek csak javasolni tudom!

  • szkati szerint:

    Kicsit rövid voltam korábban és látom, hogy a többiek bővebben írtak:
    Szóval közvetlen tengerparti, 12 apartmannal rendelkező ház. Minden apartman a tengerre néz. Vannak 3 ágyasok és 2 ágyasok. A kertje nem szép és nem csúnya, mert hogy igazából nincs. Talán 10 lépés az egész és az ember már egy kicsi aszfaltúton van, amin max. 2 autó fér el egymás mellett, de nem mindig. Utána közvetlenül a homokos part következik. Az apartmanháznak vannak a parton ágyai és napernyői( fizetni kell érte) és van egy zuhanyozó is közvetlenül a házzal szemben.
    Tisztatáság van, 3 naponta húznak ágyat és cserélik a törülközőket. A konyha korrektól felszerelt, ép edényekkel, konyharuhával. Talán a fürdőszoba picit kicsit zuhanyozóval, WC-vel együtt.
    Az apartmanházba állandó és visszajáró vendégek vannak, akik általában a nyaralás utolsó napján lekötik a következő évi időpontot, ezért résen kell lenni és időben, hogy a megfelelő időpontra az ember helyet kapjon.




Vélemény?

*