8 ápr 10

Web: Pyli Bay Hotel

Térkép: Google Maps

Kategória: Marmari
Hivatkozás: Az oldal linkje



1 hozzászólás.

  • tomatina szerint:

    A Pyli Bay egy középkategóriás, három csillagos szálloda, kb. 400 méterre a tengerparttól. Véleményem szerint megfelel a kategóriájának, nem egy luxus-szálló, de tiszta, nagy kertje szép, burjánzó leanderekkel teli. Tehát akinek arra kell a szállás, hogy legyen hol aludni, megfürdeni, plusz az étkezések után se kelljen szaladgálni (az ellátás all inclusive), annak tökéletes kiindulópont lehet a nyaraláshoz, főleg ha az árát is hozzátesszük (mi 2009. június második felében két hétre 150 ezer Ft-ot fizettünk fejenként az utazási irodának a nyaralásért).
    A szálloda két nagyobb épületegyüttesből áll, egy régebbi és egy újabb részből, mindkét egységnél külön medencével. Az étterem a régebbi rész épületében van, szintén az itteni medence közelében van a játszótér is, ill. a teniszpálya. Az épületek kinézete első ránézésre egy kissé “kaszárnyás” hangulatot áraszt, ami abból adódik, hogy a szobákhoz vezető folyosók nyitottak, a szobából rögtön a szabadba jut az ember, ami valahogy illik Kos vidéki, falusias hangulatához.
    Az ételek változatosak, görögös is, sok zöldséggel és gyümölccsel, feta sajt, olajbogyó, padlizsán, halak, kalamari, tzatziki, dolmades stb., de a húst hússal evők is megtalálhatják a kedvükre valót.
    Ezen kívül olyan pozitívumokat is tapasztaltunk, amit más szálláshelyeken eddig még nem. Így pl. rögtön, ahogy megérkeztünk, megkaptuk a szobákat, pedig csak reggel 9 óra volt! Ezt másutt akár du. 2-ig is elhúzzák. Ezután rögtön elküldtek minket reggelizni, nem mintha nagyon éhesek lettünk volna (ettünk a gépen is), de ezt is értékeltem. Igazából szerintem az ellátás az első ebédtől az utolsó nap reggeliig (v. max. ebédig) kellett volna, h. szóljon, ehhez képest az első perctől kezdve az utolsóig ehettünk-ihattunk, ahogy jólesett. A személyzet kifejezetten kedves, bár nem sok dolgunk volt velük. A vidékies feeling-hez hozzátartozott az is, hogy reggelente csacsi-iázásra ill. kakaskukorékolásra ébredtünk.
    Összegészében, aki az utazási irodákon keresztül elérhető kínálatból az olcsónak mondható kategóriát részesíti előnyben (ellátással együtt), és emellé nem luxus-elvárásokkal érkezik, annak a Pyli Bay ideális választás lehet.




Vélemény?

*