22 márc 10

Web: Hotel Sandy Beach

Térkép: Google Maps

Kategória: Marmari
Hivatkozás: Az oldal linkje



2 hozzászólás.

  • margitka64 szerint:

    Sandy Beach Hotel 4*

    A szálloda Maramari szélén fekszik, a Mastichari felé vezető régi út mellett. Hatalmas parkja van, több egy-két emeletes épülettel. A főépület felső teraszán található az egyik étterem, ez nagyon exluzív, csak előzetes bejelentkezés után lehet helyet foglalni, és szigorúan veszik a hosszú nadrág, komoly öltözet viselését. A főépület melletti nagy étterem a legjobb (itt lehet az öltözet is laza), itt minden van, mi szem-szájnak ingere, jellegzetes görög ételek, tenger gyümölcsei, halak kelletik magukat a svédasztalokon. A vendégek hordókból maguk csapolhatják a bort, sört és az üdítőket igény szerint. A hátsó épület mellett kicsi étterem főként olaszos jellegű kosztot kínál, de kicsi a választéka. Az udvarban két hatalmas úszómedence és két kicsi gyermekmedence található. A főépületben és a hátsó medence közepén (ezt egy hídon lehet megközelíteni) az esti-éjszakai órákban koktélbár üzemel. A medencék mellett délelőtt és délután büfé áll a vendégek rendekezésére szendvicsekkel és fagylatokkal, üdítőkkel, sörrel. A hátsó medencénél minden este szerveznek valamilyen zenés műsort, vagy görög néptáncbemutatót, aki akar, itt aztán mulathat. A hátsó épület mellett nagy játszótér is van, a játszótér mellett faház, ez az animátorok székhelye. A szálloda gyermekbarát, nagyon jók a gyermekprogramok, úgy láttuk, a lurkók kapnak egyenpólót és egyensapkát is. A gyerekekkel főként német nyelven foglalkoznak. Magyar a szállodában ritka vendég, sok a német, az olasz és a szlovák.
    A szobák tágasak, kényelmesen, célszerűen berendezettek, légkondicionáltak, a légkondicionáló egyénileg szabályozható. Hűtőszekrény van, de nem minibárként üzemel. A fürdőszobákban kád, hajszárító van. A szobáknak jó a hangszigetelése, nem hallatszanak be a külső zajok. Minden szobához erkély tartozik, az erkélyen asztalka, két műanyag szék és kicsi ruhaszárító található. A szobák nagy része a tenger felé néz.
    A szállodával szemközti strand a főúton keresztül közelíthető meg. A széles homoksávban, a homokdünék mögött kivilágítható röplabdapálya, és kisebb játszótér is van. A föveny homokos, lassan mélyül, bár idébb-odább nagy kövek is vannak. A szél olykor erősen fúj, és gyakran sodor ki a partra tengeri füvet. A hullámok nagysága a szél erősségének függvényében változik, ha erős a szél, az embert hamar beteríti a víz. A parton levő nyugágyakért (2 nyugágy matraccal, 1 asztalka, 1 db szélfogó) bérleti díjat kell fizetni, de délután kettő után már nem szoktak pénzt szedni. A stranddal szemközt a tengerből Kalimnosz és Pati szigete emelkedik ki, tiszta időben mindkét sziget nagyon jól látható. Este a tengerparton ücsörögve csodásak a naplementék.
    Mivel Marmari a sziget északi részének közepén terül el, nagyjából minden pont tőle egyforma távolságra van, ideális kiindulópontja lehet a tervezett kirándulásoknak. Közvetlenül a szálloda előtt van a távolsági buszjáratok megállója. A buszok elég szabályosan, nagyjából óránként közlekednek mind Kos város, mind pedig Mastichari felé. Ha azonban autót, vagy motort bérelünk, akár Kos városba, akár a közkedvelt Paradishe Beach-re is 15-20 perc alatt el lehet jutni. A faluban több helyen lehet autót, motorkerékpárt, buggyt és biciklit kölcsönözni. Van két helyi utazási iroda is, a Tigaki Express és a Tigaki Tours, mi az utóbbi szolgáltatásaival nagyon elégedettek voltunk.
    A Sandy Beach Hotel nyugodt, csendes helyen fekszik, mivel azonban Marmari egy kicsi falu, ezért bármelyik pontja gyalog is maximum negyed óra alatt elérhető. Mi csodás két hetet töltöttünk el ott, jó szívvel ajánlom mindekinek!

  • marian52 szerint:

    Sandy beach Kos sziget legszebb legjobb szállodája.
    Nekem ez tetszett a legjobban. bár úgy tudom ez a legdrágább Kos szigeten.
    Jó a hang szigetelés a külső zaj az esti zene alig hallatszik a szobába.
    Pincérek kedvesek vendég szeretőek. Kaja szuper nagy választékba van. Délután szendvics fagyi na és az italok is van bőven ami ingyenes.
    Csodás hetet töltöttünk el.




Vélemény?

*