21 márc 10

Web: Hotel Continental Palace

Térkép: Google Maps

Kategória: Kos város
Hivatkozás: Az oldal linkje



2 hozzászólás.

  • pach3313 szerint:

    Neckermann utazási irodával jártam a szigeten 2010 aug elején. A szállásunk Hotel Continental Palace ****. A szálloda tiszta, a szobák praktikusak és kb közepes méretűek. A fürdőszobában fürdőkád volt. Minden nap takarítottak, és ezzel együtt mindig cserélték a törölkezőket is. Ágyneműcsere 1szer volt. Mi sajnos nem tengerre néző szobát kaptunk, de viszonylag sok az olyan szoba, ami szemből, vagy oldalról néz ide. Van hajszárító, viszont meglepetten tapasztaltuk, hogy a fürdőszobában nincs konektor, csak a szobában a tükör előtt. Félpanziós ellátásunk volt, korlátlan, büfé rendszerű. A reggeli : minden nap van rántotta, omlett, tükörtojás, főtt és lágy tojás, szalámi, sajtok, zöldségek, müzli, gofri, kávé, és tea. Minden második nap van bacon, virsli, palacsinta, meleg péksütemény. A reggelihez lehet fogyasztani limonádét, narancslét, almalét, stb. Viszont a vacsorához nem jár ital. És sajnos az elég drága a szállodában. A nagy hőségben szinte mindig ásványvízet rendeltünk. 1 liter-3.2 eur. Amúgy vacsorára mindig van többféle hal, amit nagyon jól készítenek, valamilyen sült hús, amihez zöldségek, öntetek vannak. Jók voltak a tészták, és tésztasaláták is. Volt mindig dinnye és szőlő, valamint mindig más sütemények. Egyedül ezek nem ízlettek soha. A tenger a hotel előtt kavicsos (nem is apró). De ha a centrummal ellenkező irányba indulsz el, akkor néhány száz méter után találsz olyan strandot, ahol viszonylag kevesebb a kavics, és szinte homokos/aprókavicsos. De elég gyorsan mélyül, és kicsit hűs. Bár 34 fokban azért ez nem is olyan kellemetlen. A melegebb, homokos strandok Tigaki/ Lampi fele találhatók. 2 napágy 1 napernyő és két kis üveg víz 5 eur-ba kerül. A belváros nagyon hangulatos. Bazársorok, műemlékek, rengetek jó taverna, piac és nagyon sok tér. A szállodától ez kb 10-15 perces sétával elérhető. Megy busz is, de azon rengetegen vannak.
    A szállodában van lehetőség ebédelni is, de 2-3 házzal odébb van egy kis családi étterem árnyékos kerthelyiséggel, ami olcsó és nagyon jól főznek. (gyros pitában-2.5 eur) Ebéd közben látod a tengert! Amúgy mindenki beszél a szigeten angolul, a szállodában az olaszt is jól beszélik. Sok a britt, az olasz, a holland, kevés a magyar.
    A szállodához szép zöld kert tartozik. Ingyenesek a napágyak és napernyők itt. Van egy nagy medence, és egy gyerek pancsoló. Minden este van valamilyen szórakoztató műsor.pl: görög est, nosztalgia buli…
    Szerintem ez a szállás a belváros közelsége miatt jó választás. Vannak szebb és jobb szállodák is biztos a szigeten, láttunk is párat, de azok sokkal messzebb vannak. Bár rengeteg a jármű bérlési lehetőség. A szigeten sok a biciklis, van külön bicikliút hálózat is.

  • Zsolt szerint:

    Egyetértek a fenti értékeléssel. A szálloda/szoba kinézetre 3*-os de szolgáltatásban 4*-nak megfelel. A szállodában a leírásokkal ellentétben volt ingyen wifi az előtérben. A közeli kölcsönzőben nem javaslom a homokfutó bérlését (homokban elakad, gyenge, lassú és műszaki állapotuk nem kielégítő).




Vélemény?

*