25 jan 11

Web: Kalithea Sun Hotel

Térkép: Google Maps

Kategória: Kallithea
Hivatkozás: Az oldal linkje



1 hozzászólás.

  • Jacky szerint:

    Az Anubis Travellel utaztunk 2009.szept. 7-14. között Rodoszra, a Hotel Kalithea Sun-ba.
    Kb. 6 km-re van Rodoszvárostól, a keleti parton, a partmenti út mellett. Továbbmenve Faliraki, majd Lindos.
    A hotel szobája kicsit szocreál stílusú, de akit nem zavar, hogy pld. az egyik konnektort kitépték a falból, az nagyon jól fogja érezni itt magát, mert a többi dolog szuper! Azon az áron, amennyiért máshol csak max. félpanziót, itt all inclusive-ot adtak! És olyat, ami elment volna egy 4 vagy 5 csillagos hotel all inclusive-jának is.
    A fürdőszoba kicsi, de jó. Wc-papírt a mellette lévő szemetesbe kell dobni, de sűrűn ürítik. Kaptunk 2-2 törölközőt, ezt is cserélték.
    Reggeli: többféle tojás, virsli, bab (sok volt az angol), gyümölcsök, tea, kávé, tej, péksütemények stb.
    Ebéd: bőséges svédasztalos, 2 büféasztalnyi választék főételekből, köretekből és salátákból. Külön asztalon a fűszerek, egy másikon a gyümölcsök, sütemények. Gyakran volt tenger gyümölcsei saláta is. Ebéd után lehetett többféle fagyit enni, csoki vagy eperöntettel.
    Vacsi hasonló mint az ebéd.
    A kiszolgálók főként cseh fiatalok voltak. A főnök persze görög. Nagyon szeretik a gyerekeket.
    Van egy belső, nagy, zöld kertje a szállodának, egy szép nagy medencével. Kellemesen el lehet lenni ott is, de persze érdemes felfedezni a környéket.
    A főút másik oldalán lévő tengerpart nagyon zsúfolt, érdemesebb odébb menni egy kis kikötőhöz, ahol lehet fürödni is, meg még odébb a görög zászlónál is nagyon jó kis lejárat van a tengerhez. Oda egy kis ösvényen lehet eljutni. Lehet sétálgatni a Paradise Village mellett is, sőt át is lehet menni ott, érdemes megnézni, van ott egy rakat medence, és érdekes sziklás tengerpart.
    A főút mellett menve dél felé 2 szálloda előtt haladunk el. Az utóbbi, ahol az út elkanyarodik egy 4*-os, érdekes teraszos medencéje van.
    Ezután Kalithea hőforrásai következnek, ez a gyakorlatban már már csak egy fizetős strandot jelent, megéri megnézni, kellemes.
    Utána következik 3 sziklás strand, nagyon jók! Ha csak egy ideig maradsz, nem érdemes igénybe venni a napernyőt és a napágyakat, fizetni kell érte.
    Van itt egy macsakmenhely is, lehet adományozni pár eurót, vagy macskakaját, konzervet.
    Összességében a Hotel Kalithea Sun nagyon jó választás azoknak akik az ár/érték arányt tekintik meghatározónak, és egy olyan helyen szeretnének szállás, ami nagyon jó kiindulópont, bármerre is szeretnének kirándulni.




Vélemény?

*