17 szept 10

Web: Rena Apartments

Térkép: Google Maps

Kategória: Kos város
Hivatkozás: Az oldal linkje2 hozzászólás.

  • Hadiandi szerint:

    Kos belvárosától kb. 2 kilométerre található apartmanház. Tiszta környezetben, szép medencével, kedves tulajdonosokkal. Minden nap takarítják az apartmanokat, törölközőt 2-3 naponta cserélnek. A fürdőszoba pici, de a célnak megfelel. A pakolási lehetőség sem igazán sok, mint általában az olcsóbb Görög apartmanoknál. A terasz a 2 személyes apartmanoknál szűkös, de meg lehet reggelizni, a több személyeseknél jó tágas. Ha valaki csak tisztálkodásra és alvásra használja, tökéletesen megfelel. Ujra visszamennék.

  • Steve szerint:

    sziasztok! A belvárostól kb. 2 km a Rena. Gyalog a belváros nekünk általában 30 percet vett igénybe. A közelben, boltok, éttermek, egy-két utcával arrébb kölcsönzők.
    Maga az apartman nagyon tiszta és csendes helyen helyezkedik el. Szoba, konyha egyben. A fürdő wc szintén közös apró helységben. A takarító néni szinte reggel már a seprűvel kelt. A szobát mindennap takarították, törölközőt is naponta cserélték. A kert tiszta rendezett. Van fügefa, szőlő, pálmák, virágok stb. A medence sós vízzel volt feltöltve. Körülötte nyugágyak, napernyők, székek stb. Egy dán-görög házaspár vezeti, nagyon kedvesek! A homokos, kavicsos tengerpart kb 100 m. de picit elhanyagolt és sok a szemét. A tisztább partok a városba vezető útról letérve találhatóak. A legszebb strandok pedig a sziget másik végében találhatóak. Mindenképp érdemes azokat is meglátogatni. Szerintem aki egyszerűbb, de rendkívül tiszta apartmanokhoz van szokva és teljesen aktív kikapcsolódásra vágyik annak teljesen megfelelő választás lesz a Rena.
Vélemény?

*