19 aug 10

Web: Telhinis Hotel

Térkép: Google Maps

Kategória: Faliraki,Rodosz sziget
Hivatkozás: Az oldal linkje



4 hozzászólás.

  • qayxsw szerint:

    Falirakiban, a központban lévő templommal szembeni úton kell felfelé menni egészen a domb tetejéig. 52 szobás Hotel, 24 órás recepcióval és bárral. A közös helyiségben található billiárd asztal is, ami 1 EUR-val működik.
    Az ár tartalmaz reggelit, ami egy szendvics, keksz, vaj, jam, narancslé, kávé. Nem kell nagy valamire számítani, viszont egyéni utazóknak ez az egyik legolcsóbb szállás és ár-érték arányban kitűnő választás.
    A Hotelnek hatalmas medencéje van, amihez napágyak vannak kitéve.
    Tartózkodási időtartamtól függően ingyenes transzfer van a reptérről/-re. (5 éj=1 vissza, 10 éj=oda-vissza)
    A szobákat minden nap takarítják, az ágyneműt cserélik szükség szerint. Törölközőket biztosítanak.
    A központtól kb. 5-8 perc sétára található, a strandtól kb. 10-12 percre. Cserébe viszont csendes és csodálatos a kilátás az elhelyezkedése miatt. Érdemes jelezni, hogy lehetőleg tengerre néző szobát kértek.
    A szobák berendezése tipikus görög, egyszerű bútorok (ágy, szekrény, fésülködő asztal, hűtőszekrény, klíma).
    A személyzet kedves, segítőkész, bármilyen kérdéssel lehet hozzájuk fordulni.
    Összefoglalva ár/érték arányban nagyon jó választás, szívesen ajánlom mindenkinek.

  • qayxsw szerint:

    Még elfelejtettem írni, hogy mosatási szolgáltatást térítés ellenében igénybe lehet venni. Ingyen lehet használni a Hotel wifijét.

  • Ian szerint:

    2010 szeptemberben 6 napot voltunk itt. Faliraki csendes részén a település felett található ez a hotel. Én 10-15 percre mondanám a központot és a partot inkább 20-ra. Mindenesetre, minden viszonylag könnyen elérhető innen. A szobák hangulatára a retro jelző talán a legjobb. Mintha megállt volna az idő a 70-s években valahol ;) . Ennek ellenére a szobák tiszták, rendszeresen takarítanak, alapvető felszerelésük megfelelő. A személyzet ha bármi probléma felmerülne, segít. Vannak tengerre néző és hegyre néző szobák is. Az erkélyen egy árnyékoló van elhelyezve, hogy a szoba ne melegedjen fel. Ez jól is működik a gyakorlatban, csak a rolót időnként jó lett volna kicsit felhúzni, de ezt nem tudtuk megtenni, mert fixen volt rögzítve :( . Ami negatívum, hogy nehéz megtalálni a hotelt, mert semmilyen tábla nem jelzi és az oldalára sincs a neve kiírva. A weblapon szereplő térkép is hibás, mert “Telchines Hotel”-nek jelöli. Jobb lenne egy fényképes útmutató, amin a főútról kiindulva pár fényképpel be lehetne mutatni az odavezető utat. Mivel árban és alapvető szolgáltatásokban rendkívül jó, én tudom ajánlani kiindulási pontnak, ha valaki elfogadható szállást keres. A fürdőben a tusolónál nincs függöny, emiatt a fürdés után kicsit úszik a helyiség. Erre egy törölközőt szoktak odatenni, hogy azzal kell a használat után a vizet a megfelelő helyre terelni :) . A megrendelést az interneten intéztük, erre korrekten és gyorsan válaszoltak és minden a megbeszéltek szerint is történt a helyszínen. Negatívum még, hogy a reggeliről nekünk senki nem szólt, így azt igénybe sem vettük…most már tudjuk, hogy van… :)

  • Nagy István szerint:

    Mi augusztus végén/szeptember elején voltunk itt egy hetet. Egyet tudok érteni az előttem szólókkal, én is tudom ajánlani a szállodát. Kiemelendő személyzet segítőkészsége, barátságossága. A szobák egyszerűek, de ami a lényeg, hogy mindegyikhez tartozik terasz és légkondi is van (némi plussz térítés ellenében). Az idő legfeljebb 1986-ban állt meg, akkor adták át a szállodát állítólag. :-)
    A szobában egy kisebb hűtő is volt, így a saját italok tárolása is megoldótt, bár a hotel-bár nagyon baráti áron kínálja a frissítőket! Az elhelyezkedése kiváló, nyugodt környezetben van, nem hallatszik fel a szórakozóhelyek zaja, ugyanakkor 15 perc alatt a strandon lehet lenni. A legzavaróbb egyébként tényleg a zuhanyfüggöny hiánya volt, elég macerás mindig feltörölni a fürdőt – remélhetőleg ezen hamarosan javít majd a tulaj. De ennek ellenére ajánlható szálloda, bármikor szívesen visszamennénk oda.




Vélemény?

*