22 jún 10

Web: Apollo Beach Hotel

Térkép: Google Maps

Kategória: Faliraki
Hivatkozás: Az oldal linkje



1 hozzászólás.

  • marti123 szerint:

    Szálloda: Apollo Beach, Faliraki (2010. 06.13-20.) – általában rendben volt. Az egyetlen, viszont nem jelentéktelen probléma a légkondi volt, amit kb akkor indítottak be, mikor megérkeztünk, mert előzőleg még nem volt ennyire meleg. Szóval ha működött, áporodott, dohos szag volt, ha nem, akkor viszont nagyon meleg. Ez az egész szállodára és külön a szobára is vonatkozott, plusz a szobában még eléggé zajos is volt. Ezt az egészet egy hét alatt sem sikerült rendezni, áramszünet is volt, aztán meg az utolsó két napon a hallban, étteremben be sem kapcsolták. Azért gondolom, ezt hamarosan meg fogják oldani, más probléma meg nem volt. (Kellett nekünk előszezon, de mindegy) A szállodában sem volt még zsúfoltság, kb 40-50 %-ban voltak foglaltak a szobák. Egyébként elég tágas, szép szobák voltak. Az erkélyeket úgy oldották meg, hogy minden szobából lehet látni a tengert. (Bár az elképzelhető, hogy csak a 2. emelettől fölfelé – mi ott laktunk.) A fürdőszoba is rendben, tisztaság ok., és még strandtörölközőket is adtak. A strand fantasztikus volt, gyönyörű, tiszta víz, lassan mélyült, az alja finomhomok, és még nekem sem jutott eszembe a fürdőcipő, pedig ez nagy szó. A szállodához tartozó napernyők, napágyak egy szépen gondozott, füves területen voltak (zuhanyokkal, öltözőfülkékkel), utána következett a parti homokos rész. Itt is voltak napernyők, de ezért már pénzt szedtek. A szállodai medencét csak nagyon kevesen használták, valószínűleg azért, mert nagyon jó volt a tengerpart.
    Étkezés (AI): Reggeli, saláták, desszertek: nagyon finomak voltak és sokfélék. A főételek viszont nagyon sablonosak és nem is igazán finomak. Hús -krumpli – hal- rizs – kb. ennyi. Viszont nagyon sokféle és igazán finom gyümölcsöt lehetett enni. Egyébként meg a hőség miatt rengeteget ittunk. Sokféle ital tartozott az AI-ba, sokféle meg nem. Jó volt, hogy az étkezésekre elég hosszú időtartamokat határoztak meg, jól hozzá tudtuk igazítani a programokhoz.
    Programok a szállodában: Még ennek is előszezon-jellege volt. Egyszer volt grillezéssel egybekötött görög est, egyszer pedig négy lány adott egy meglepően magas színvonalú zenés-táncos estet. Ezen kívül talán két alkalommal volt zene, tánc. A szállodai személyzet nagy többsége kedves, mosolygós volt.




Vélemény?

*